Les oficines de Bershka podrien deixar Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Palafolls. Polígon industrial Mas Puigvert. Empresa Bershka des de fora. Davant hi estan habilitant una altra nau de color vermell, crec . Fotos de les dues empresesInditex negocia traslladar Bershka a Sant Adrià a l’antiga fàbrica de Schott Ibérica, segons publica el digital econòmic Modaes. Amb aquest moviment s’intentaria acostar la companyia a l’àrea metropolitana de Barcelona, a la que també s’hi podrien sumar altres cadenes del grup ubicats al polígon de Tordera, com ara Massimo Dutti.

Segons el digital, la central logística es mantindria a la zona, però es podrien traslladar les oficines centrals i els 400 treballadors de les oficines centrals que actualment treballen a la nau de Palafolls.

La planta de Schott Ibérica va deixar de funcionar a Sant Adrià al 2014 i Bershka hauria quedat com a finalista per fer-se amb l’edifici.

El motiu pel qual es realitzaria el trasllat a Sant Adrià, amb una ubicació més propera a la capital catalana seria la captació de talent, una possibilitat que també es planteja Massimo Dutti.

De fet, fa poc va posar en funcionament una nova seu corporativa amb una superfície de 28.000 metres quadrats, pel que la seva sortida de Tordera encara està en una fase inicial i es produiria en un mínim de cinc anys. La mesura ja s’hauria comunicat però encara no s’ha fet oficialment per escrit.

El trasllat de Bershka i el tanteig de Massimo Dutti podria provocar que la resta de cadenes també ho fessin: Oysho, Uterqüe i Lefties, que també podrien abandonar desplaçar les oficines fora de Tordera però hi mantindrien l’activitat logística.

Bershka té més de mil botigues arreu del món i al 2015 els seus beneficis van créixer un 12%, fins més de 1.800 milions d’euros.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics