El Campionat d’Espanya de futbol femení sub-21 es disputa a Malgrat i Pineda

campionat sub21Del 27 al 29 de gener, en el Pavelló Germans Margall de Malgrat de Mar i el Pavelló Can Xaubet de Pineda de Mar se celebrarà el Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques Territorials sub 21 femení de futbol sala. Durant aquest tres dies, la Selecció Catalana jugarà davant Aragó, La Rioja i Castella la Manxa.

El pavelló Germans Margall de Malgrat de Mar acull des d’avui fins el diumenge 29 la fase prèvia del Campionat d’Espanya de Seleccions Territorials de Futbol Sala Femení. Pineda de Mar també acollirà alguns dels partits de la competició el cap de setmana.

Ha començat avui a les 11 amb el partit entre La Rioja i Castella Lleó i a la 1 el de Catalunya Aragó. Malgrat és una de les seus del campionat organitzat per la Real Federació Espanyola de Futbol juntament amb altres ciutats: Getafe, Portugalete, Alcantarilla.

La Selecció Catalana vol millorar la posició de l’any passat, en la que no va poder superar la fase prèvia. La sub 21 va arribar ahir a la tarda a Malgrat de Mar per dur a terme un últim entrenament per tal d’acabar d’ajustar algunes accions tàctiques.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics