L’alcalde Blanes admet es va excedir en explicar la trucada amb Comín

Ple del dijous a l'Ajuntament de Blanes. Font. Aj. Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Ple del dijous a l'Ajuntament de Blanes. Font. Aj. Blanes
Ple del dijous a l’Ajuntament de Blanes. Font. Aj. Blanes

Ho ha dit en el ple d’ahir a l’ajuntament blanenc, en relació al comunicat que va fer el consistori sobre la conversa que havien matingut Lupiáñez i el conseller de Salut, Toni Comín, en relació a la nena morta  a l’hospital de Blanes i que unes hores després en rectifica el contingut.

L’alcalde reconeixia que havia pecat de ser massa transparent i d’excedir-se en explicar el contingut d’una conversa que era privada.

Lupiáñez va demanar que es fes una reunió amb totes les parts implicades: responsables de l’hospital, representants del comitè d’empresa del centre hospitalari i el mateix conseller de Salut per conèixer l’estat de la investigació del departament sobre el cas.

El tema es v tractar en el torn de precs i preguntes després que ho plantegés el portaveu d’esquerra unida. També van intervenir dos dels assistents com a públic  a la sala, segons ha informat l’Ajuntament de Blanes, entre ells Maria Dolores Flores, portaveu de la plataforma Tots per la Sanitat que s’està constituint. Flores és una de les persones que va convocar la concentració a la Plantera i en declaracions a RP, va assegurar que se’ls havia convidat al ple però que no hi assistirien. Aquest diumenge s’organitza una reunió a les 6 al centre cívic de Mas Moixa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics