URGENT

Els partits de la moció de censura presentaran dilluns l’acord de govern

Compartiu aquesta història

 

ERC, PDeCAT, CUP i JXM registrant la moció de censura. RP
ERC, PDeCAT, CUP i JXM registrant la moció de censura. RP

Les formacions ERC, PDeCat, JXM i la CUP, unides per fer fora l’alcalde socialista Joan Mercader, exposaran el proper dilluns el seu acord de govern.

En la trobada faran públics els motius pels quals s’han ajuntat per expulsar l’alcalde, a les 20.30h al Centre Cultural del municipi.

Presentaran, a més, el seu acord de govern que en el comunicat qualifiquen “de consens, democràtic i alternatiu”. L’acte hauria de servir per esvair dubtes sobre el projecte que volen executar si finalment la moció s’acaba aprovant.

De fet, dos dies després, l’1 de febrer a les 12 del migdia, serà quan se celebrarà el ple extraordinari a l’Ajuntament de Malgrat, on es votarà la moció. El mateix dia que els quatre partits presentaran l’acord de govern, també està previst que els ciutadans contraris a la moció presentin al registre del consistori les signatures que han recollit durant aquests dies.

A més, en la concentració que van organitzar la setmana passada també van convocar-ne una altra el mateix dia que es porti la moció al ple.

El document el van registrar JxM, Esquerra, PDeCat i la CUP el passat dimecres 18 de gener i d’aquesta manera JxM trencava el pacte de govern amb els socialistes. Es proposava com a alcaldesa, precisament, la seva cap de llista, Carme Ponsa.

Si la moció tirés endavant acabaria amb gairebé 40 anys de govern socialista i establiria un govern de les quatre forces sobiranistes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics