Joventut obre un procés participatiu per la redacció del nou Pla Local  

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

can-batlleEl Pla Local de Joventut caducava el 2016, pel que des de la regidoria s’ha iniciat el redactat d’un nou document que emmarqui les línies d’actuació en els termes de Joventut. Demà, a les 7 a Can Batlle, han organitzat una trobada en una mena de procés participatiu per recollir propostes i opinions pel que fa a la redacció del nou pla. Cal, però, ser major d’edat per assistir-hi.

S’intentarà que sigui un pla transversal pel que s’han fet reunions entre els tècnics de diverses àrees de l’Ajuntament. Aquesta, però, ha explicat el tècnic de Joventut de l’Ajuntament, Albert Muñoz,que no serà l’única trobada entre joves i els responsables de l’àrea. S’organitzaran reunions amb les entitats, els joves menors i majors d’edat i responsables també de la Biblioteca o la Policia Local entre d’altres.

El Pla Local de Joventut consisteix en fer una diagnosi actualitzada dels joves del municipi, les seves problemàtiques i inquietuds, pel que manté que és imprescindible la seva participació perquè en són els protagonistes.

Precisament, un dels aspectes que es valorarà és l’aplicació de l’antic Pla. De moment, tot i que recolliran les crítiques de tothom, Muñoz destaca com a positiu la relació amb l’institut i les visites informatives que hi fan per donar-se a conèixer. Reconeix,però que Can Batlle coixeja de personal que pugui atendre les problemàtiques concretes que els joves els plantegen.

La intenció és obrir també canals de participació a través de les xarxes socials, una opció, però que encara s’ha de determinar.

La trobada s’enllaçarà amb una festa organitzada pels responsables del Local Jove a les 9 del vespre. Hi haurà servei de barra i dos grups que tocaran: Pan Torrao i Birujis, donant resposta a la demanda dels joves ja majors d’edat que diuen trobar a faltar al municipi un lloc on esbargir-se la nit dels divendres. La intenció, segons Muñoz, és que es realitzi amb un interval d’entre 1 i 2 mesos.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics