L’Estat anuncia ajudes econòmiques per pal·liar els efectes del temporal

Línia de mar de la zona dels càmpings del Camí de la Pomereda. RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Visita del conseller Rull a les destrosses del temporal a Pineda de Mar. Foto. O.D
Visita del conseller Rull a les destrosses del temporal a Pineda de Mar. Foto. O.D

Aquest divendres, el Consell de Ministres ha anunciat un paquet d’ajudes econòmiques per pal·liar els danys causats pels temporals del darrer cap de setmana. Un efectes que han tingut especial conseqüència en punts de la costa catalana com Malgrat de Mar.

Els diners s’extreuen del Fons de Contingència d’execució immediata, previst per a casos o situacions d’emergències. La mesura servirà per a sufragar les despeses que han patit les infraestructures municipals i la xarxa viària, entre d’altres.

En el cas Malgrat de Mar, els danys causats pel temporal podrien superar inicialment el mig milió d’euros. El temporal va fer desaparèixer un tram del Camí de la Pomereda, va fer malbé les xarxes de l’enllumenat, telèfon i clavegueram. A més, el mobiliari urbà va resultar afectat i va arrencar part de l’arbrat.

Les instal·lacions dels càmpings de la zona són les que van patir les destrosses més importants.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics