URGENT

4 palafollencs pugen al podi del Cros maresmenc  

Compartiu aquesta història
CROS PALAFOLLS 2017 A
4t Cros de Palafolls. Gesport

El 4t circuit maresmenc de cros de Palafolls ha acabat amb 4 corredors del club d’atletisme pujant al podi. Són Marc Parra que amb el dorsal 193 ha quedat primer en la categoria Benjamí Masculí amb una marca de 4 minuts 53 segons.

En l’Aleví Femení, Ainhoa Fitó ha aconseguit la segona posició amb 5 minuts 26 segons. I en el juvenil femení, Vanessa Mateos ha liderat la classificació, i Marta Ruiz ha quedat tercera.

En total hi participaven una 30 de corredors palafollencs del club d’atletisme, amb el que alguns d’ells han pogut sumar punts i enfilar-se a la taula general. Són declaracions de Jordi Fitó, del club d’atletisme de Palafolls i tècnic d’esport de l’Ajuntament.

El fang i l’aigua acumulada al circuit del Parc Fluvial de la Tordera va dificultar la cursa, però per les pluges intenses fins a última hora no es va poder netejar a temps. Fitó, però en fa una bona valoració, tot i que el temporal també ha afectat la participació de corredors del nord de Girona.

CROS PALAFOLLS 2017
Cros de Palafolls 2017. Gesport

En el global, el guanyador de l’Open Masculí va er José Luis Blanco del Club La Sansi i en el Femení Esther Cruz, que corria com a independent. Les properes cites del Circuit Maresmenc de Cros són aquest dissabte a Canet, el seguirà el de Calella i finalment es tancarà la competició el 25 de febrer amb el Cros de Pineda.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics