L’amateur suma sis jornades sense victòria

pilota-futbolEl primer equip del Palafolls ha tornat a empatar. És la tercera jornada seguida que l’amateur només suma un punt, i aquest cap de setmana ho ha fet contra l’Escala.

El marcador el va estrenar els empordanesos i els palafollencs van aconseguir el de l’empat amb un xut de Jaume Parera Rico al minut 87. Durant el partit els àrbitres van treure tres targetes vermelles. Els de l’Escala es quedaven amb 10 jugadors al minut 73 i els palafollencs veien com poc després del gol de l’empat, s’expulsava a Lorenzo Hernández i a Yerlin.

Des de fa 6 partits que no aconsegueixen cap victòria.  L’última va ser al novembre, quan els palafollencs van imposar-se al Bosc de Tosca, que encapçala la classificació.  Des d’aleshores han perdut 3 partits seguits i n’han empatat els 3 següents.

Els palafollencs baixen fins l’onzena posició amb 26 punts. L’empat ha permès als de l’Empordà ocupar el segon lloc a la taula i només el separa un punt del líder, el Bosc de Tosca. La setmana que ve, l’amateur s’enfrontarà contra el Guíxols, setè. Si el proper partit guanyessin, aconseguirien avançar-lo en la puntuació.

El segon equip del Palafolls, en la quarta posició, no ha competit aquest cap de setmana perquè el seu contrincant, el Tordera, ha abandonat la competició. La setmana que ve s’enfrontaran contra el Maçanet de la Selva, que és 8è.

El partit del Juvenil A, 8è, contra el Riudarenes es va suspendre per la pluja. En la propera jornada s’enfrontarà contra el Breda, que el segueix a la classificació.

El Juvenil B ha tornat a perdre per golejada. Aquest cop ha sigut contra el Salt per 7 a 1. Després de no sumar cap punt, baixa fins l’última posició. La setmana que ve jugarà contra l’Sporting Vidrerenca.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics