URGENT

El nou govern de Malgrat es reparteix les regidories

Compartiu aquesta història

Després de l’aprovació de la moció de censura s’ha donat a conèixer oficialment el cartipàs municipal. Com ja havia avançat Ràdio Palafolls, s’incorpora un comitè de govern, un portaveu i un assessor.

El Govern Local estarà format per l’alcaldessa Carme Ponsa i tres tinents d’alcalde, un de cada grup polític: Ramir Roger, d’ERC, Jofre Serret, del PDeCat, i la tercera Núria Casajuana, de la CUP, que no tindrà altres responsabilitats polítiques, sinó que actuarà també com una assessora que prendrà part en el Comitè de govern i competències en Territori i Medi Ambient.

Es crearà un Comitè de Govern, un òrgan que ha de donar suport a l’alcaldia i permetrà governar de manera coral. Junts per Malgrat s’encarregarà de les àrees de Territori i Medi Ambient i d’Esports, Fires i Platges.

 

El PDeCAT s’encarregarà de serveis a la persona i Habitatge i la regidora Neus Serra serà la portaveu del govern. Una figura que han inclòs a l’executiu malgratenc per evitar actituds presidencialistes com que denuncien de l’antic alcalde Joan Mercader.

ERC tindrà les regidories de Turisme, Comerç  i Pagesia i Noves Tecnologies, Govern Obert i Serveis Generals.

Pel que fa a Cultura, Joventut i Ensenyament la compartiran ERC i la CUP. Els republicans portaran l’àrea de Joventut i Patrimoni, mentre que els cupaires tindran Cultura i Educació.

ERC

CUP

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics