El nou govern de Malgrat es reparteix les regidories

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Després de l’aprovació de la moció de censura s’ha donat a conèixer oficialment el cartipàs municipal. Com ja havia avançat Ràdio Palafolls, s’incorpora un comitè de govern, un portaveu i un assessor.

El Govern Local estarà format per l’alcaldessa Carme Ponsa i tres tinents d’alcalde, un de cada grup polític: Ramir Roger, d’ERC, Jofre Serret, del PDeCat, i la tercera Núria Casajuana, de la CUP, que no tindrà altres responsabilitats polítiques, sinó que actuarà també com una assessora que prendrà part en el Comitè de govern i competències en Territori i Medi Ambient.

Es crearà un Comitè de Govern, un òrgan que ha de donar suport a l’alcaldia i permetrà governar de manera coral. Junts per Malgrat s’encarregarà de les àrees de Territori i Medi Ambient i d’Esports, Fires i Platges.

 

El PDeCAT s’encarregarà de serveis a la persona i Habitatge i la regidora Neus Serra serà la portaveu del govern. Una figura que han inclòs a l’executiu malgratenc per evitar actituds presidencialistes com que denuncien de l’antic alcalde Joan Mercader.

ERC tindrà les regidories de Turisme, Comerç  i Pagesia i Noves Tecnologies, Govern Obert i Serveis Generals.

Pel que fa a Cultura, Joventut i Ensenyament la compartiran ERC i la CUP. Els republicans portaran l’àrea de Joventut i Patrimoni, mentre que els cupaires tindran Cultura i Educació.

ERC

CUP

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics