Torna RIP amb un cicle de conferències amb escriptores

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Després d’un temps sense saber-ne res, la revista local RIP estrenarà el 2017 amb un cicle de conferències sota el títol “Dones que parlen. Converses entre escriptores”. El cicle que començarà el dimarts que ve 7 de febrer a les 8 del vespre a la Biblioteca del municipi, reunirà fins el mes de juny a escriptores amb el públic palafollenc en una trobada mensual al voltant de la “Taula inestable” d’Enric Miralles. La trobada girarà al voltant d’una conversa entre les dues convidades, una entrevista mútua en la que el públic en serà espectador, sense obligació de intervenir-hi. Ho explica en Lluís Hernández, de la revista RIP.

El cicle vol donar veu a dónes del món de la literatura i la cultura i la primera edició de “Dones que parlen” reunirà a Laura Borràs, doctora el filologia catalana i directora de la Institució de  les Lletres Catalanes,  i Montse Castellà, cantautora tortosina i activista social.

“Dones que parlen. Converses entre escriptores” serà una conversa oberta al voltant de la “Taula inestable” sense preguntes obligades i on el públic hi podrà intervenir en qualsevol moment. El cicle continuarà el 3 de març amb la poetessa Dolors Miquel i l’escriptora i periodista Flàvia Company. Les dates de l’abril encara estan per confirmar, però participaran en la trobada Natza Ferrer, periodista coneguda per participar en el programa de RAC1 “La competència” i l’escriptora i traductora Bel Olid.

A més, la revista RIP tornarà en format paper també aquest mes de febrer amb nou contingut i també amb un disseny renovat que es repartirà de forma gratuïta.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics