L’Escola d’Adults estrena nou carnet d’estudiant

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
carnet estudiants
Carnet d’estudiant de l’Escola d’Adults. AJ. Palafolls

En el curs d’enguany, el servei ofereix als inscrits un carnet d’estudiant amb el que es podran beneficiar de diversos descomptes, com ara als cinemes. L’Escola d’Adults estrena carnet i ho fa superant el centenar d’inscrits.

El curs 2016 – 2017 ha començat amb 21 cursos diferents en idiomes, català, castellà o anglès entre d’altres, informàtica, també la preparació del graduat de secundària i les proves d’accés als graus mitjà o superior.

En alguns casos, els cursos no han arribat al límit d’inscrits necessaris per tirar-lo endavant, pel que s’han  hagut de suspendre. Més recentment, el d’aplicacions mòbils que no arribava al topall necessari.

Segons informa l’Ajuntament, hi ha una desena de cursos actius amb 111 alumnes, una xifra que asseguren que és similar a la d’altres anys, tot i que hi havia més cursos en marxa.

Els cursos que més èxit tenen i que compten amb més alumnes són els de idiomes, sobretot el d’anglès i català per a nouvinguts, mentre que finalment no s’han pogut fer els grups d’alemany i d’italià.

Els més de 100 inscrits a l’Escola d’Adults de Palafolls podran disposar ara d’un nou carnet, que el rebran en breus, assegura el consistori, que també apunta que l’Àrea d’Educació de l’Ajuntament destaca que enguany s’ha instaurat un sistema en línia per a matricular-se als cursos que ofereix el centre a través del qual s’hi ha acollit un 95% dels estudiants del centre, a través del qual han fet les gestions sense desplaçar-se al MiD per fer-ho personalment.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics