URGENT

Blanes incorpora 10 nous policies locals

Compartiu aquesta història
Agents incorporats - Cap i Sergent Policia Local
Agents incorporats. AJ. Blanes

Són 4 nous agents i 6 interins a la Policia Local.
D’aquest nombre, 4 corresponen a noves places creades en la plantilla del cos de seguretat després que han passat les corresponents proves de selecció.

A partir d’ara, els nous agents han iniciat un període de sis mesos de pràctiques, després de les quals dos d’ells hauran de fer el corresponent curs de nou mesos a l’Escola de la Policia de Catalunya.

Per la seva banda, els 6 agents interins s’han incorporat a la Policia Local en substitució de diverses places que estaven vacants. Inicialment rebran formació i després se’ls destinarà perquè treballin en el nou projecte comunitari del cos de seguretat.

El nou model, que es va aprovar al ple municipal l’any passat, inclou dotar de major contingut la Policia de Proximitat. La major part de les actuacions que fan els agents i oficials d’aquest cos són de caràcter assistencial: des de facilitar informació a la ciutadania fins a l’assistència de ferits en un accident. nou model es basa en la concepció de policia com servei públic entesa en el seu sentit més ampli: no només de protecció de la comunitat, sinó també com servei a la mateixa.

Per elaborar el nou model, que també inclou la creació de la Unitat de Policia Administrativa –que no existia fins ara-, es va comptar amb el treball del propi cos de seguretat, així com de representants sindicals i de tots els grups polítics municipals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics