URGENT

Mercader qualifica de “govern Frankenstein” el nou executiu

Compartiu aquesta història
Joan Mercader (PSC). RP
Joan Mercader (PSC). RP

La moció de censura que li ha tret l’alcaldia es va precipitar en dues setmanes. En una entrevista ahir al vespre a Ràdio Palafolls, el socialista i ara cap de l’oposició Joan Mercader, assegurava que el seu futur polític es mantindria a l’oposició de l’Ajuntament Malgratenc.

Mercader veu el nou executiu de Malgrat de Mar com un “govern Frankenstein”, en referència a la unió dels partits polítics de diferents ideologies, com les peces que conformen al personatge de ficció.

Manté, també, recolzaran els projectes que ja havia iniciat el seu govern durant els 18 mesos de mandat si ara l’executiu entrant decideix  tirar-los endavant comptaran amb el recolzament del partit. Els últims dies abans del debat de la moció, el govern socialista ha adjudicat les obres de l’ampliació del cementiri, la construcció del tanatori i la plaça al costat dels Bombers i també s’anuncia la possible construcció de Decathlon. L’últim moviment per deixar herència al municipi i evitar que el nou govern fes seu els projectes socialistes.

Apunta que les negociacions de Decathlon es troben en un estat avançat, i matisa, però que no hi ha res firmat i manté que el daltabaix polític i les diferències entre el govern podria desestabilitzar les negociacions.

D’altra banda, nega les acusacions de manca de diàleg i reitera que Albert Cuní va marxar per motius personals i no per desavinences amb el seu govern.

Per l’ara cap de l’oposició la CUP ha sigut qui ha fet Carme Ponsa alcaldes, que amb anterioritat els havia retret que s’unissin amb un partit amb un rerefons de dretes i ha recordat els desacords entre Junts Per Malgrat i el PDeCat, després de l’escissió d’Unió i Convergència.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics