URGENT

S’aixecarà la tanca de l’Escola Mas Prats

Compartiu aquesta història

Durant el mes de febrer la barrera que impedeix als cotxes, l’accés fins la porta de l’escola Mas Prats s’obrirà en una prova pilot que engega l’Ajuntament de Palafolls en coordinació amb el centre. Es tracta d’una excepció que, segons informa el consistori, començarà el dilluns de la setmana que ve i s’allargarà fins a finals de mes.

La tanca s’obrirà durant el febrer per permetre l’accés amb vehicle fins a la porta del centre a les hores punta.

L’accés s’havia tancat el 2012 a les hores d’entrada d’alumnes per evitar aglomeracions de vehicles a l’accés del centre a l’entrada i sortida d’estudiants. L’objectiu era descongestionar la zona de cotxes i els nens i nenes havien de baixar del vehicle davant la tanca i arribar fins al centre a peu.

Durant les properes setmanes s’avaluarà el funcionament sense la tanca que es va incorporar, apunta l’Ajuntament, per millorar la seguretat a la zona. El mes de març s’avaluarà el seu funcionament de la prova pilot que podria comportar la retirada de la barrera.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics