Palafolls es mobilitza el 6F

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Veïns del municipi es desplaçaran el dilluns a Barcelona per participar en la concentració  convocada per ANC,  Òmnium, l’Associació de Municipis per la Independència i l’Associació Catalana de Municipis en suport a Artur Mas, Irene Rigau i Joana Ortega que el 6 de febrer seran jutjats per organitzar la consulta del 9N.

El nombre d’inscrits a Catalunya en són gairebé 30.000 i hi ha uns 120 autocars confirmats. Entre ells hi ha una desena de palafollencs que s’han afegit a la mobilització davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya i que es desplaçaran a Barcelona amb vehicle propi o bé amb l’autocar que  organitza l’ANC de Pineda i que sortirà el mateix dilluns a les 7 del matí. Són declaracions de Joan Garcia, de l’ANC de Palafolls.

La mobilització vol fer costat als càrrecs imputats per la consulta del 9N, un judici que des de l’Assemblea, Garcia, ho veu com una defensa a la democràcia.

L’objectiu és repetir la concentració que es va fer quan la Presidenta del  Parlament Carme Forcadell va anar a declarar al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. La previsió és omplir el passeig Lluís Companys sota el lema “El 6F ens jutgen a tots”.  A banda de la concentració davant els Jutjats també s’instal·larà un escenari a l’Arc de Triomf per la interpretació d’una coral i altres actuacions.

La fiscalia demana deu anys d’inhabilitació per a Mas i nou per a Ortega i Rigau, després d’haver retirat els càrrecs pel delicte de malversació de fons públics, que podia implicar pena de presó.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics