URGENT

Torna l’Educació Viària a les escoles

Compartiu aquesta història

La Policia Local torna acosta als nens i nenes dels centres escolars de Palafolls i ha començat avui amb una 40a dalumnes de P4 de Mas Prats al pati de Les Ferreries. L’objectiu és ensenyar les normes de convivència a la via pública amb la resta de vianants, vehicles i bicicletes.

Així, un any més, agents de la policia local es desplaçaran a l’escola on portaran activitats adaptades a cada franja d’edat i que els permetrà interioritzar les normes de seguretat al carrer. Ho faran a través de jocs, circuits  o explicacions.

L’edició d’enguany que s’ha estrenat avui ho ha fet a Les Ferreries amb els alumnes de Mas Prats. Se’ls ha ensenyat conductes de seguretat a través de jocs i un circuit amb bicicletes on havien de respectar els passos de vianants i els stops. L’objectiu és des de ben petits començar a introduir-los i integrar-los en comportaments de seguretat i cívics. Són declaracions de Lluis Moreno, policia local de Palafolls.

Una de les principals novetats d’enguany és que a les sessions s’incorporaran armilles de seguretat que han estrenat avui els nens i nenes. En els propers mesos es visitaran altres cursos de les dues escoles i la llar d’infants i la setmana que ve serà el torn dels alumnes de Les Ferreries.

El curs passat, segons dades de l’Ajuntament, hi van participar  uns 600 alumnes, des dels més petits a la llar d’infants als més grans de 6è de primària.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics