Bermán assegura que continuarà en la política municipal

Óscar Bermán, regidor no adscrit de PLF.
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Óscar Bermán, regidor no adscrit de PLF.
Óscar Bermán, regidor no adscrit de PLF.

En una carta publicada al mitjà Alerta Digital, l’antic regidor popular i ara no adscrit a l’Ajuntament, Óscar Bermán,  es dirigeix directament als veïns de Palafolls on exposa els motius que l’han empès a abandonar el PP, raó per la qual el plenari del consistori s’ha quedat sense representació del partit.

Com ja va anunciar al ple, assegura que en breus donarà explicacions sobre cap on encaminarà el seu futur polític. Assegura que “mentre tingui la confiança dels palafollencs continuarà al capdavant de les responsabilitats municipals”. Però deixa una porta entreoberta, diu que sigui quin sigui el seu futur polític, “sempre estarà lligat a Palafolls” i afegeix que “res honrarà tant la seva activitat política al servei d’Espanya que el seu compromís personal amb els palafollencs.

A la carta es dirigeix als veïns del municipi on exposa el seu desencís cap als populars. En el text, acusa els populars d’haver canviat els seus principis i de defensar la “islamització d’Espanya”. Matisa que els radicals han convertit l’islam en una “religió d’injustícia, intolerància i crueltat”.

Critica els populars de “permetre l’avortament, de reduir la natalitat per implementar l’arribada de mà d’obra estrangera, de destruir les arrels cristianes i d’acabar amb el concepte d’unitat familiar tradicional”, entre d’altres.

Bermán manté que continuarà al capdavant de les “responsabilitats municipals” i “combatent qualsevol intent de polaritzar els veïns entorn qualsevol idea contrària a Espanya”.

La carta, ha assegurat Bermán, es repartirà també pel municipi en diferents establiments i també als habitatges de Palafolls.

Bermán ha deixat el partit després de 25 anys de militància i durant cinc mandats municipals com a regidor del PP a l’oposició.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics