URGENT

Rull dubta que el TSJC aturi provisionalment les obres de la C-32

Compartiu aquesta història

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, està “convençut” que el recurs contra el ramal de l’autopista del Maresme que ha d’unir Tordera amb Lloret no prosperarà.

La setmana passada el recurs presentat per la plataforma “Aturem la C-32” era admès a tràmit i deixava un període de 10 dies a la Generalitat per presentar al·legacions.

Rull afegeix que el recurs no tindrà continuïtat perquè el perllongament de l’autopista és “necessari”, coompta amb el consens dels ajuntaments i s’hi ha incorporat millores ambientals.

Precisament, un dels motius pels quals “Aturem la C-32” demanar que s’aturi el projecte és perquè l’estudi mediambiental que es va fer data de l’any 2000 i asseguren que des d’aleshores s’hi ha afegit nous canvis.

c-32 1Al respecte, el conseller apuntava que a diferència del primer projecte, el que es vol executar redueix l’impacte paisatgístic perquè no serà tota de dos carrils per cada sentit i apunt que s’ha creat una “comissió específica” per fer un seguiment ambiental dels treballs.

Rull assegura que convenceran al tribunal perquè, diu, “estan fent les coses ben fetes”, per això dubta que s’aturin les obres de manera cautelar mentre es resol el contenciós.

Tot i haver admès a tràmit el recurs presentat al TSJC, la Generalitat ha col·locat rètols anunciant les obres. Segons “Aturem la C-32” ho han fet després de l’admissió del recurs i han recordat que el projecte es podria arribar a suspendre. Des de la plataforma ho qualifiquen de “poca prudència”. Els Ajuntaments de blanes, Tordera i Lloret tenen 9 dies per personar-se en la causa  com a part afectada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics