Només el Palafolls B aconsegueix guanyar

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

pilota-futbolL’amateur tanca una altra jornada sense victòria. Aquest cap de setmana ha jugat a casa contra el Guíxols i el partit s’ha tancat 1 a 3 desfavorablement pels palafollencs.

Encetava el marcador el jugador del Guíxols, Carlos López, al minut 45, el primer del hat-trick de López amb el que els empordanesos es feien amb la victòria. El Palafolls reaccionava tard, a uns 10 minuts perquè l’àrbitre xiulés el final del partit Massegú en marcava un a favor dels palafollencs. Són declaracions de l’entrenador del Palafolls, José Cáceres.

No sumen cap punt, pel que es mantenen amb 26 i a l’onzena posició, darrera del Roses. El proper cap de setmana s’enfrontaran contra el Camprodon que és setè.

El Palafolls B ha tingut més sort. Guanyava contra el Maçanet Selva 2 a 3 amb gols d’Ivan Roman i Daniel Gutierrez. Estrenaven el marcador al minut 4, però els de la Selva responien amb dos gols. La primera par s’ha acabat amb  2 a 1  desfavorable pels palafollencs, però al final del segon temps, Roman feia el de l’empat a 2 i Daniel Gutiérrez, al minut 87, el tercer amb el que aconseguien la victòria.

Els tres punts serveixen al Palafolls per enfilar-se fins la tercera posició, a 4 punts del segon, l’Hostalric. El líder, però, manté les distàncies: és La Batllòria amb 40 punts.

El proper partit el disputaran contra el Guíxols, amb qui només el separen 2 punts i que se situa en la sisena posició. La victòria de la setmana que ve suposaria mantenir la tercera posició i marcar distàncies amb el Sils amb qui estan a empatats en puntuació i amb el Blanes, que només el segueix a un punt de distància.

El Juvenil A ha perdut contra el Breda 4 a 2. El marcador l’estrenava els gironins i els palafollencs reaccionaven poc després amb un gol de Pau Gordillo i al final de la primera part Oscar Mateo retallava distància amb el 3 a 2. Finalment, però, arribava el quart gol del Breda que deixava el marcador 4 a 2.

No suma cap punt  i baixen fins la desena posició.  El proper partit el disputaran  a casa contra el Ca la Guidó.

El Juvenil B empata contra l’sporting Vidrerenca a 1, suma un punt però es mantenen últims. La setmana que ve jugaran contra el Palamós.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics