Primer dia sense incidents amb la tanca de Mas Prats oberta

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
carrer
Tanca d’accés a l’Escola Mas Prats. Aj. Palafolls

Des d’avui fins a finals de mes, la barrera que s’havia instal·lat el 2012 i que impedia l’accés dels vehicles fins davant la porta de l’escola s’aixecarà a les hores punta d’entrada i sortida dels nens i nenes del centre escolar.

Es tracta d’una prova pilot que va anunciar la setmana l’Ajuntament i que s’engega en col·laboració amb l’escola i la Policia Local.

Avui ha sigut el primer dia després d’anys d’accés tancat que els pares i mares s’han pogut acostar en cotxe fins l’entrada del centre. Es tracta d’una excepció que ha de permetre valorar el funcionament sense la tanca. Ho explica el regidor de governació, Rafael Cubarsí.

Segons Cubarsí, avui s’ha desenvolupat amb total normalitat. La meteorologia, però, condiciona que hi hagi o no incidències, pel que caldrà esperar un canvi en la meteorologia per avaluar el seu funcionament en tots els contextos. De moment, aquest matí no hi ha hagut incidents.

Durant les properes setmanes s’avaluarà el funcionament sense la tanca que es va incorporar, apunta l’Ajuntament, per millorar la seguretat a la zona. El mes de març s’avaluarà el seu funcionament de la prova pilot que podria comportar la retirada de la barrera. L’objectiu era descongestionar la zona de cotxes i els nens i nenes havien de baixar del vehicle davant la tanca i arribar fins al centre a peu.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics