Gabriel Rufián parlarà de la independència a Palafolls

Gabriel Rufián parlarà de la independència a PLF. ANC Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Gabriel Rufián parlarà de la independència a PLF. ANC Palafolls
Gabriel Rufián parlarà de la independència a PLF. ANC Palafolls

La xerrada l’ha organitzat l’Assemblea Nacional Catalana del municipi. Gabriel Rufián, diputat i portaveu d’ERC al Congrés dels Diputats a Madrid, serà aquest divendres a Palafolls per parlar sobre el procés d’independència de Catalunya.

L’acte començarà aquest divendres 10 de a les 8 del vespre al casal d’avis de Palafolls sota el títol “Què ens passarà si Catalunya s’independitza?”. Gabriel Rufián és conegut pels seus discursos contundents, polèmics i durs. Rufián és fill i net d’andalusos i en més d’una ocasió ha reivindicat que el procés ha transcendit qualsevol origen i en el debat d’investidura de Mariano Rajoy es va autoanomenar “xarnego independentista”. Destaca la seva activitat com a membre de Súmate des del 2014 on es reivindica l’independentisme expressat en castellà. Són declaracions de Josep Garcia, de l’ANC de Palafolls.

La xerrada es preveu que duri 1.30h, dels quals la primera mitja hora serà en Gabriel Rufián qui parlarà i després hi haurà una hora perquè tots els presents formulin les seves inquietuds i preguntes.

Rufián, diputat a Madrid, donarà la visió des de la capital i el Congrés dels Diputats que se’n té del procés.

L’acte és obert a tothom, tant als simpatitzants del procés com als que no. Calculen que la sala del casal d’avis tindrà un aforament per a 200 persones de públic, pel que recomana que s’hi arribi una mica abans.

Rufián també va assistir a una xerrada a Tordera el mes de novembre organitzada també per l’ANC quan la sala d’actes de la Biblioteca es va quedar petita pels més de 200 assistents.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics