Concentració contra les agressions masclistes després del cas de la menor violada

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

masclisteLa plataforma “Joves per la Terra de l’Alt Maresme” ha convocat per aquest vespre una concentració davant l’Ajuntament de Malgrat per denunciar les agressions masclistes als carrers. El detonant ha sigut el cas d’una menor violada a la zona d’en Pixota el diumenge passat a la matinada.

Sota el lema “Ens volem vives. Contra les agressions masclistes autodefensa feminista” han organitzat la reivindicació per denunciar que l’agressió sexual de la jove de 17 anys a la zona de camins rurals del riu Tordera, a prop del pont d’en Pixota entre Malgrat i Blanes no és un cas aïllat. I tanquen: “Si ens toquen a una ens toquen a totes”.

Denuncien “actituds patriarcals en xarxes socials i als mitjans de comunicació que banalitzen les agressions i culpabilitzen la víctima”.

Els Mossos d’Esquadra continuen buscant l’home que va abusar de la jove i que va abandonar al lloc dels fets.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics