Detenen un palafollenc per tràfic de droga

4 quilos de marihuana interceptada als dos detinguts. Mossos d'Esquadra
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
4 quilos de marihuana interceptada als dos detinguts. Mossos d'Esquadra
4 quilos de marihuana interceptada als dos detinguts. Mossos d’Esquadra

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dijous passat dos homes per un presumpte delicte contra la salut pública. Un dels detinguts és un veí de Palafolls de 45 anys i l’altre és de nacionalitat italiana de 44 anys que duien uns quatre quilos de marihuana al maleter.

Se’ls va interceptar a Santa Susanna als volts de dos quarts de quatre de la tarda quan agents de la comissaria de Pineda van detectar al pàrquing d’una superfície comercial de Sant Susanna els dos homes que realitzaven un intercanvi de droga.

Segons han informat els Mossos d’Esquadra, quan un d’ells va arribar a la zona comercial va contactar amb l’altre que l’esperava en un bar. Tot seguit es van dirigir fins al seu vehicle on li va ensenyar la droga que portava al maleter en una bossa d’escombraries.

Aleshores els agents dels mossos els van interceptar, moment en què van constatar que la bossa d’uns quatre quilos de marihuana apta ja per consumir. Se’ls va detenir, intervenir la droga i també 920 euros en efectiu.

Els arrestats van passar a disposició judicial el passat dissabte davant el jutjat de guàrdia d’Arenys de Mar que va decretar la seva llibertat provisional.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics