Les obres del nou aparcament de Pau Casals començaran a l’abril  

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Avui es tanca el procés de licitació dels treballs per condicionar l’estacionament de Pau Casals que compta amb un cost de 60 mil euros. Es tracta dels terrenys que hi ha al final del carrer Riera de la Burgada i darrera els comerços i entitats bancàries que s’utilitza com a aparcament.

Aparcament de la zona comercial de Pau Casals
Aparcament de la zona comercial de Pau Casals

La previsió de l’Ajuntament de Palafolls és que se signi el contracte amb l’empresa encarregada de pavimentar i condicionar la zona al mes de març i que a l’abril ja es pugui començar a treballar. Les obres durarien entre un mes i un mes i mig i estarien enllestides entre el juny i el juliol.

Són declaracions del fins ara regidor d’obres, Josep Rueda.

Els treballs consistiran en asfaltar el terreny que ara és de sorra. El seu mal estat dificulta l’entrada i la circulació de cotxes pels diversos forats i que quan plou es torna impracticable. S’instal·larà enllumenat i una zona d’arbrat per millorar l’efecte paisatgístic. Es pintaran aparcaments, pel que, segons Rueda, contribuiran a ordenar l’espai i a fer-lo més accessible.

El procés d’adjudicació de les obres apunten que serà ràpid, es tracta d’un contracte menor que se l’emportarà l’empresa que hagi proposat el projecte més econòmic.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics