URGENT

Esquerra organitza la 3ª Audiència Pública a Sant Lluís

Compartiu aquesta història

El grup de Palafolls d’ERC torna a programar una trobada amb els veïns i veïnes per apropar-los la política municipal i escoltar les inquietuds dels ciutadans dels barris i urbanitzacions del municipi. La tercera edició es farà a les 11.30 d’aquest dissabte al casal d’avis del Forroll. La voluntat és acostar a la gent les actuacions des de l’Ajuntament. Són declaracions de Francesc Alemany, portaveu d’ERC al consistori.

En la trobada es tractaran temes relacionats amb les infraestructures, l’aparcament i els pressupostos i es tancarà amb un torn obert de preguntes als regidors republicans. Parlaran de la substitució de l’enllumenat LED, la remodelació del carrer Folch i Torres, la problemàtica per trobar aparcament i de les zones verdes entre d’altres.

Esquerra convida a tots els veïns a participar en la 3a Audiència Pública amb la que els palafollencs podran resoldre dubtes.

L’anterior audiència es va fer el març de l’any passat a Ciutat Jardí i un dels temes que va centrar la trobada va ser la urbanització del barri. La primera es va fer a principis de novembre d’ara fa 2 anys al MiD i es va centrar en la transparència.

audiencia publica sant lluis

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics