Viatges il·limitats en transport públic fins als 16 anys

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

t16La T12 passa a denominar-se T-16  i des de començaments d’any els joves de fins a 16 anys ja poden beneficiar-se dels títol de transport que permet fer un nombre il·limitat de viatges. Fins ara la T-12 es dirigia a nens i nenes de 4 a 12 anys però l’edat s’ha anat ampliant en els darrers anys i durant el 2016 ja arribava fins el dia en què el jove feia 15 anys. Ara s’amplia fins els 16 anys amb validesa fins el 31 de desembre de l’any en què es facin els 16.

Es alumnes de l’Institut Font del Ferro de Palafolls ja es poden, doncs, beneficiar de la T-16 i utilitzar el servei d’autocar de L-5 fins l’edat prevista en què es preveu que finalitzi l’escolarització obligatòria La targeta té un cost de 35 euros que l’haurà d’assumir l’usuari la primera vegada que la sol·liciti i la seva renovació es realitza sense cost i automàticament.

Són declaracions de Rafael Cubarsí, fins aquest dilluns regidor de transports.

Fins ara, si utilitzaven el servei ho havien de fer amb una T-10, que té un cost de 9.95 euros. Si l’utilitzaven a diari per només anar i tornar del centre, suposa una targeta setmanal i un cost mensual d’uns 40 euros. Això comptant que no l’utilitzin més de dues vegades al dia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics