El DNI es podrà renovar a Palafolls al març

dni-3El mes que ve hi haurà una nova jornada per renovar-se el DNI al municipi sense la necessitat de desplaçar-se a les comissaries de Lloret o Mataró. Ja fa uns anys que una unitat mòbil de la Policia Nacional visita periòdicament Palafolls per renovar i expedir documents d’identitat.

El 21 de març es farà la primera sessió d’aquest any i cal demanar cita prèvia el 15 de març a les 11 del matí a la comissaria de la Policia Local de Palafolls, ja que des de la posada en marxa de la nova comissaria, la tramitació del DNI ja no es fa al MiD.

Només es podrà aconseguir cita presencialment el mateix 15 de març, pel que es canvia el sistema d’altres anys amb què es podia demanar torn per telèfon.

Hi ha un màxim de 70 places i només es donarà hora als veïns i veïnes de Palafolls. El 21 es podrà anar a la comissaria a l’hora assignada  i un parell de dies després ja es podrà recollir el nou DNI.

Anteriorment la llista per poder renovar  el document a la nostra localitat s’obria unes setmanes abans i es podia reservar hora trucant a la comissaria. Ara cal que els que tinguin el document d’identitat caducat o a punt de fer-ho s’acostin presencialment el 15 de març a les 11 per demanar cita prèvia pel 21 de març quan la unitat mòbil de la Policia Nacional es desplaçarà a Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics