URGENT

Pineda remodela la Plaça de les Mèlies

Compartiu aquesta història
Plaça de les Mèlies de Pineda
Plaça de les Mèlies de Pineda

Aquest dilluns han començat les obres de remodelació de la zona que duraran sis setmanes i amb un cost de 14.000 euros. La plaça, apunta l’Ajuntament, mantindrà la seva imatge d’arbrat i es millorarà el mobiliari urbà, l’enjardinament i l’enllumenat. Com a novetat, s’inclouran gronxadors per a infants amb mobilitat reduïda.

Els treballs se centraran en renovar el paviment de sauló, substituir els bans per uns de nou, s’ordenaran les terrasses de la plaça i es renovaran les jardineres del centre amb la plantació d’arbustos aromàtics.

Pel que fa a la millora de l’enllumenat, s’instal·laran dues columnes amb diversos punts de llum i es millorarà la distribució de la resta de fanals.

En una segona fase, l’Ajuntament preveu la remodelació dels carrers al voltant de la plaça amb una plataforma única. Així, la plaça i els carrers quedaran al mateix nivell i sense barreres arquitectòniques.

Durant el transcurs de les obres la plaça de les Mèlies estarà delimitada, per seguretat, amb una tanca d’obra. S’habilitarà un pas per creuar-la.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics