Calella promou un Consell Municipal d’Infants

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Consell d'Infants de Calella. Aj. Calella
Consell d’Infants de Calella. Aj. Calella

Aquest divendres la sala d’exposicions de l’Ajuntament Vell de Calella ha acollit l’acte de constitució del Consell d’Infants de la ciutat. Segons el consistori de Calella l’objectiu és conèixer l’opinió dels nens i nenes del municipi i a través d’aquest òrgan de participació ciutadana i implicar-los en la presa de decisions.

D’aquesta maners pretenen fomentar la cultura democràtica i participativa. El formen 28 consellers i conselleres i són alumnes de 5è i 6è de primària de les escoles de Calella, pel que tenen entre 10 i 12 anys. Els representants els han escollit per votació democràtica els seus companys.

Durant l’acte s’ha fet entrega d’un diploma a tots els alumnes que han participat en el procés, tant als consellers definitius com als més de 100 candidats.

La creació del nou Consell Municipal d’Infants es va aprovar al ple del passat mes de desembre que busca donar veu als infants del municipi. El projecte formarà part de la xarxa de projectes de participació infantil de la Diputació i compta amb l’assessorament de l’administració de la demarcació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics