URGENT

L’enllumenat, Folch i Torres i el manteniment a debat a l’Audiència Pública de Sant Lluís

Compartiu aquesta història

La substitució de l’enllumenat de Sant Lluís per Leds i les obres del carrer Folch i Torres han centrat la 3a Audiència Pública d’ERC. Amb l’objectiu d’apropar la política municipals als veïns i veïnes del barri i de Palafolls en general, els republicans han tornat a organitzar aquest dissabte al migdia al Forroll una altra Audiència.

ERC ha reconegut que aquestes dues inversions “estan bé”, però que no són prioritàries pel barri. En aquest sentit, els veïns han lamentat que no s’hagi tingut en consideració la instància que es va presentar a l’Ajuntament on es recollien queixes i millores amb les signtaures dels veïns. En Pere, veí de Sant Lluís, explicava com s’han sentit oblidats.

Els ciutadans han aprofitat l’ocasió per traslladar les seves queixes, la majoria d’inquietuds relacionades amb la il·luminació pública deficitària. Han traslladat als regidors que alguns carrers no funciona l’enllumenat públic, on des d’ERC s’ha apuntat que cal renovar la instal·lació i s’ha qualificat la substitució dels fanals actuals per LEDs de “tireta”.

L’altre gran protagonista ha sigut el projecte de reurbanitzar el carrer Folch i Torres, que tot i que els republicans reconeixen que cal una inversió de millora en el carrer, convertir-ho en “una rambla no és prioritari”. Al respecte han apuntat que demanaran al govern que l’empresa a la que s’adjudiqui el projecte es comprometi a què es contractin treballadors del poble.

Els veïns també han denunciat la senyalització  de trànsit deficitària del barri. Aquí han apuntat que des que es van fer les obres del carrer Anselm Clavé no es van tornar a pintar passos de vianants que s’havien retirat amb l’asfaltat. Escoltem a l’Antònia.

A més,  han demanat que el camp de la Figuerassa s’obri als habitants del barri quan ho necessitin, perquè en el cas dels avis que s’hi acosten per caminar en una zona verda i no fer-ho per la via, s’ho troben tancat.

Durant la 3a Audiència Pública d’aquest matí tant els regidors republicans com els veïns que hi ha assistit han lamentat que no se’ls hagi consultat, a priori, les inversions que necessita el barri abans de començar nous projectes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics