S’incendia un cotxe a Sant Lluís sense ferits

Cotxe sinistrat. Susana Albó

L’incendi s’ha produït aquest matí a les 9 quan l’usuari del vehicle es disposava a portar a la seva neta a l’escola. El cotxe, que es trobava aparcat al carrer Folch i Torres, ha començat a treure fum del capó fins a explotar i encendre’s.

Hi ha intervingut dues dotacions de la Policia Local i dos vehicles dels Bombers. L’origen del foc seria un curtcircuit. No hi ha intervingut cap ambulància del SEM, els usuaris del vehicle han pogut sortir a temps i no han resultat ferits.

Vehicle incendiat a sant Lluís
Vehicle incendiat a sant Lluís

Les tasques d’extinció, mantenen els Bombers, ha durat al voltant de mitja hora. Quan han arribat al lloc dels fets el cotxe estava totalment calcinat i el vehicle que estava aparcat just davant se li ha fos els vidres de darrera. És l’únic vehicle que ha patit desperfectes per l’explosió del cotxe al carrer Folch i Torres.

Les tasques dels Bombers han consistit en extingir l’incendi del vehicle, que després s’ha endut la grua, però que ha quedat totalment destrossat.

Segons ha explicat la Policia Local, el carrer s’ha mantingut tancat uns tres quarts d’hora i un cop han retirat el cotxe sinistrat, la brigada municipal ha netejat la zona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics