L’Ajuntament de Blanes substituirà per “sauló sòlid” el Passeig de Dintre  

Mercat de Fruites i Verdures de Blanes al Pg. de Dintre. Aj. Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

El paviment actual de sorra s’enfanga amb les pluges, pel que el consistori vol instal·lar-hi un nou terra. Es tracta de l’espai central on s’ubica el Mercat de Fruites i Verdures amb la que es vol donar una solució definitiva a aquesta problemàtica de la que els paradistes i els usuaris del mercat s’han queixat reiteradament.

Ara l’Ajuntament ha proposat una solució que pretén ser la definitiva. Es tractaria d’instal·lar un tipus de material que sense arribar a ser pedra, té la mateixa duresa i solidesa, però amb aparença de sorra. Es tracta d’un tipus de paviment natural conegut com “sauló sòlid” que es vol posar a les dues parts interiors del Passeig de Dintre on hi ha sorra: al mercat i a l’espai on s’instal·len les terrasses dels bars.

Per fer-ho caldrà retirar entre 10 i 15 centímetres de la sorra actual, però l’administració manté la idoneïtat del nou paviment amb el que no es canviarà la imatge actual del passeig ja que té l’aparença de sorra i la duresa de la pedra.

Mercat de Fruites i Verdures de Blanes al Pg. de Dintre. Aj. Blanes
Mercat de Fruites i Verdures de Blanes al Pg. de Dintre. Aj. Blanes

La instal·lació tindrà un cost aproximat de 36.000 euros, necessita 15 dies per col·locar-lo i cobriria una superfície de 1.260 m2. El seu caràcter impermeable permetrà que no es generin bassals ni fang.

L’Ajuntament de Blanes s’ha reunit amb representants de les parades del Mercat de Fruites i Verdures del Passeig de Dintre, l’Associació de botiguers i l’Associació de Veïns.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics