Lloret es personarà a favor de les obres de la C-32  

Cartells anunciant el nou ramal de la C-32 entre Tordera i Lloret. Foto. Aturem la C-32
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Cartells anunciant el nou ramal de la C-32 entre Tordera i Lloret. Foto. Aturem la C-32
Cartells anunciant el nou ramal de la C-32 entre Tordera i Lloret. Foto. Aturem la C-32

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya admetia a finals de gener el recurs presentat per “Aturem la C-32” contra el ramal de l’autopista del Maresme que ha d’unir Blanes i Lloret, però a més obria una peça separada per estudiar la suspensió cautelar mentre es resolia el contenciós.

Els Ajuntaments implicats podien personar-se com a part afectada en el procés judicial i segons recull el Diari de Girona, l’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, assegura que el consistori ho farà a favor del projecte defensant una moció aprovada en el ple del desembre del 2015 amb el que s’exigia a la Conselleria de Territori que iniciés una primera fase del ramal Blanes – Lloret iniciat així la construcció de la “Ronda de la Costa Brava Sud”.

Pel que fa a Blanes, està estudiant si s’hi personarà o no. L’alcalde blanenc manté  que independentment del que es decideixi, el que sí que faran és enviar al jutge el document on el consistori “assumia” el resultat de la consulta popular que es va celebrar a l’abril a Blanes i Lloret sobre el projecte del nou ramal i on va guanyar el “No” amb el 76% dels vots. Davant d’aquests resultats la plataforma va reclamar que s’aturés l’ampliació de l’autopista, però els Ajuntaments argumentaven que es tractava d’una consulta no vinculant i que no els permetia exigir que s’aturés el projecte.

El recurs el presenten 16 entitats unides en la plataforma “Aturem la C-32” on argumentaven que l’obra que es vol executar presenta canvis importants respecte al projecte que s’havia presentat l’any 2.000, quan s’havia sotmès a avaluació ambiental.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics