El govern local vol que PLF sigui municipi acollidor

Cartells de Casa Nostra, Casa Vostra al MiD. Aj. Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Cartells de Casa Nostra, Casa Vostra al MiD. Aj. Palafolls
Cartells de Casa Nostra, Casa Vostra al MiD. Aj. Palafolls

Aquest dissabte la campanya de Casa Nostra Casa Vostra culmina amb una manifestació a Barcelona que espera ser multitudinària. En motiu de la concentració, s’han col·locat a l’Ajuntament i a l’edifici del MiD cartells sota el lema de la plataforma: “#volemacollir”.

D’aquesta manera, el consistori vol encoratjar i convidar als palafollencs a què assisteixin a l’acte d’aquest dissabte 18. Ho explica l’alcalde de Palafolls, Valentí Agustí.

Agustí ha recordat com Palafolls ja s’ha solidaritzat anteriorment en contra dels conflictes bèl·lics, ho feien durant la guerra de Bòsnia i també en la d’Iraq. És una obvietat, diu, però amb la que cal posicionar-se en cada conflicte.

La manifestació sortirà de la plaça d’Urquinaona a Barcelona a les 4 de la tarda.  Sota el lema “Prou excuses. Acollim ara”  amb la que Casa Nostra, Casa Vostra aspira a què sigui la mobilització més gran que s’hagi fet a Europa arran de l’actual crisi del refugi.

La manifestació baixarà per Via Laietana i acabarà al passeig Marítim, davant el mar. El recorregut vol simbolitzar com la ciutadania marxa del centre de la ciutat i portar el clam fins el Mediterrani, on l’any passat hi van morir 5.000 persones. La setmana passa es va organitzar el concert al Palau Sant Jordi i en fa dues de la recollida de signatures a la que hi va participar Malgrat de Mar. Ja hi ha més de 65.000 firmes del manifest amb el que es reclama a les institucions que assumeixin les seves responsabilitats en l’acollida de refugiats.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics