La revista RIP torna renovada amb una edició sobre els refugiats

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

RIP FEBRER 2017La Revista Independent de Palafolls reapareix en format paper. Feia un temps que hivernava i aquest 2017 s’ha despertat i ho ha fet publicant la primera edició d’enguany i organitzant el cicle “Dones que parlen. Converses entre escriptores”. Avui s’ha començat a repartir a les cases del municipi la nova RIP. En total se n’han imprès fins a 3.000 exemplars.

La revista s’editarà en paper i el primer número és un especial sobre refugiats. A més, Lluís Hernández, membre del RIP, assegura que la publicació conserva el nom de revista però torna amb un canvi important en el disseny.

El fulletó és gratuït i ja estan preparant el proper número. De moment Hernández  no ha explicat de què es tracta per mantenir la sorpresa. La freqüència s’intentarà, manté Hernández, que sigui un entremig entre publicació diària i anual.

El nou número del RIP se centra en els refugiats i en el full es recullen diversos escrits relacionats amb aquesta temàtica i torna reconvertida. En la publicació de febrer es recullen diversos cartells i textos amb missatges de conscienciació entorn el drama dels refugiats. Intenta desmuntar tòpics respecte la immigració i també trencar amb la desigualtat de gènere.

Des del seu naixement, ha destacat per la seva imaginació. El 2004 van editar un calendari amb palafollencs destacats despullats, en el que hi van participar, entre d’altres, l’alcalde, el cap de la policia local i el farmacèutic. Anteriorment també han editat els punts de llibre amb visió de 360º dels diferents indrets del poble. Enguany ha tornat amb força, el RIP ha encetat el 2017 amb el cicle “Dones que parlen. Converses entre escriptores” que es va estrenar fa una setmana i amb el que es conviden a dones destacades del món de la cultura a què conversin entre elles. La propera edició serà el 3 de març amb la poetessa Dolors Miquel i l’escriptora i periodista Flàvia Company.

Fragment de la revista RIP del febrer 2017 sobre refugiats
Fragment de la revista RIP del febrer 2017 sobre refugiats

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics