URGENT

L’Oficina d’Informació de Malgrat es traslladarà a un local

Compartiu aquesta història
Oficina d'Informació. Aj. Malgrat
Oficina d’Informació. Aj. Malgrat

Ho ha aprovat la Junta de Govern Local, formada per JXM, ERC, PDeCat i la CUP, amb la que s’ha acordat  canvia la ubicació actual del servei d’Oficina de Turisme que s’ubicarà enguany a un local abandonant el mòdul prefabricat que hi ha davant de la plaça de l’Àncora on hi és instal·lada des del maig del 2006.

Els quatre partits han aprovat iniciar els tràmits per licitar un contracte de lloguer d’un local per situar-hi l’Oficina de Turisme abandonant 11 anys després el mòdul. Mantenen que està en força mal estat i que no reuneix les condicions necessàries ni per al personal que hi treballa ni per als visitants i turistes que fan ús d’aquest servei.

El preu màxim del lloguer serà de 10.000 euros anuals, més IVA, però no descarten que es pugui millorar a la baixa.

El 2014, Malgrat Turisme apuntava que l’Oficina d’Informació del municipi se situava entre les més visitades, concretament era aleshores la 4a segons el Gestor Estadístic d’Oficines de Turisme de la Generalitat, quan va enregistrar més de 50 mil visitants.

 

D’altra banda, el quatripartit va anunciar el dia en què es donava llum verda  a la moció de censura, que es dissoldria Malgrat Turisme i es tornaria a convertir en una regidoria que passaria a dependre de l’Ajuntament. La CUP ja ho havia demanat en el ple del desembre.

La Junta de Govern ha aprovat també les obres per arranjar les peces malmeses del paviment del passeig marítim amb un cost de 24 mil euros. A més també,  el lloguer d’una nau industrial per preparar les festes, amb contracte d’un any que ha començat avui i amb un cost de 14 mil euros, una despesa contemplada al pressupost del 2017 aprovat per l’anterior govern socialista.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics