L’Ajuntament de Blanes contracta 30 persones, la xifra més alta dels últims 7 anys

Benvinguda als 30 nous treballadors de l'Ajuntament. Aj. Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Es tracta del major nombre de persones que s’han incorporat per treballar en diverses àrees del consistori.

Durant les darreres setmanes s’han estat incorporant gradualment a l’Ajuntament de Blanes un total de 30 persones a qui s’ha contractat a través del programa Treball i Formació, que promou el Servei d’Ocupació de Catalunya. L’import per a l’execució d’aquest programa és de gairebé 365.000 euros, cofinançats pel SOC i el Fons Social Europeu.

Aquestes 30 persones és el nombre més alt de contractes que ha fet l’Ajuntament de Blanes en relació als darrers anys, quan havien estat menys. Només el supera la incorporació de personal fa set anys, quan se’n van beneficiar una vuitantena de treballadors i treballadores.

Els darrers dies ja s’han pogut acabar d’integrar als respectius llocs de feina les últimes persones que encara no ho havien fet. Des de la regidoría de promoció de ciutat es manté que és  “És una manera d’afavorir l’ocupació de les persones en situació d’atur i també els dóna l’oportunitat de poder reciclar-se en les respectives especialitats de perfils professionals”.
La majoria dels nous treballadors i treballadores compten amb un contracte de sis mesos, mentre que en el cas de tres d’ells serà de dotze mesos. El perfil dels treballadors que  s’han incorpora tés variat, des de paletes fins a administratius.

Els contractats mitjançant aquests plans han de complir els requisits d’estar a l’atur i no estar cobrant cap tipus d’ajut en l’actualitat. Tenen  preferència les persones aturades més grans de 45 anys i treballaran fins al juliol.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics