Aturem la C-32  denuncia manipulacions de l’Ajuntament de Lloret

Membres de la plataforma Aturem la C-32, en una imatge d'arxiu - Aturem la C-32
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La plataforma acusa l’alcade de Lloret, Jaume Dulsat, de “moviments foscos i interessats”  per fer propaganda a favor del projecte de prolongació de la C-32.  La plataforma manté que el consistori ha demanat a gremis d’empresaris d’hotelers i del comerç de Lloret divulguin favorablement les obres del ramal.

Aturem la C-32 assegura que fonts properes als gremis els han informat que l’alcalde ha insistit en què necessitaven moviments a favor del projecte per pressionar als mitjans de comunicació.

Des de la plataforma es lamenta la manca de transparència i ho qualifiquen de manca de “decència política i de vergonyós”. Són declaracions de Jordi Gaitan.

Mantenen que es vol confondre la ciutadania per influir en la justícia. Afirmen que la Mesa de Turisme i l’Associació de comerciants de Lloret ha fet arribar als seus associats una petició per correu electrònic urgent perquè es posicionin o bé a favor o en contra de personar-se com entitats codemandades pel recurs presentat al TSJC.

Aturem la C-32 hi veu pressions de l’Ajuntament per posicionar els associats. Reiteren que no se senten sorpresos per aquestes presumptes manipulacions i els acusa de negar el diàleg i el dret a decidir de la ciutadania.

Tanquen el comunicat defensat el dret de les futures generacions tenen dret a viure en un territori on el bosc i el patrimoni cultural continuïn formant part del paisatge i denuncia als ajuntaments de Lloret i Tordera i també a les cambres de comerç de voler el ramal per sobre de la protecció de la natura.

Fa uns dies l’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, feia públic que l’ajuntament es personaria al procés judicial del TSJC després que admetés a tràmit el recurs d’Aturem la C-32 amb el que demanava que s’aturés el projecte perquè l’estudi ambiental data del 2000.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics