El Teatre de Blanes enceta la programació professional amb entrades gairebé exhaurides

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Cartell OrgasmosUna vegada més, el Teatre de Blanes aixecarà el teló de la programació professional del primer semestre del 2017 amb el cartell d’entrades exhaurides pràcticament a punt de penjar-se. Només queden una vintena de butaques per omplir de la comèdia d’aquest diumenge a les set de la tarda encetarà aquest nou periple: Orgasmos.

Estrenada a Barcelona ara fa dos anys, l’obra ja venia precedida per l’èxit de les anteriors localitats que l’havien allotjat en les respectives versions: Nova York, Los Angeles, Londres . Es tracta d’un autèntic manual d’auto-ajuda per enfrontar-se als reptes de viure en parella.

Fuig de tòpic, és una intel·ligent comèdia amb un sòlid transfons psicològic que va més enllà del què pot suggerir el títol.

Els dos protagonistes són interpretats per Roger Pera i Sam Sánchez. Dels dos únics, el més conegut és Roger Pera, que compta amb una llarga experiència en teatre, cinema i televisió.

Aquest primer semestre de 2017 la programació professional inclou tres destacades comèdies. Després d’Orgasmos, el 3 de març serà el torn de l’espectacle revelació de la temporada 2015-2016: El Test. 
La tercera comèdia de la programació professional la protagonitzen Roger Coma i Ramon Madaula –aquest darrer en la doble funció d’actor i director-, que el 21 de maig portaran al Teatre de Blanes L’electe.

En aquesta nova temporada el Teatre de Blanes també apostarà per donar cabuda a d’altres espectacles de qualitat que es mouen en circuits alternatius. Es tracta del Cicle Emergent, amb companyies que tot i no ser encara massa conegudes, sí que estan començant a ser reconegudes pel públic.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics