El Fòrum de Joves Emprenedors del Maresme se centrarà en la innovació

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

forumjoves_png_440x242En la seva quarta edició de demà, el Fòrum de Joves Emprenedors del Maresme que organitza el Consell Comarcal emplenarà el Teatre Monumental de Mataró d’estudiants de batxillerat i cicles formatius. A partir de ponències i d’experiències d’èxit, se’ls motivarà per desenvolupar les seves habilitats, enfortir les seves capacitats i despertar el seu esperit emprenedor.

En aquesta ocasió, el Teatre Monumental s’ha quedat petit i no podran assistir tots els Centres docents que s’hi havien interessat. Les 700 places d’aforament estaran ocupades per 16 instituts i escoles de Mataró, Calella, Arenys de Munt, Arenys de Mar, Montgat, Canet de Mar, Premià de Mar i Sant Andreu de Llavaneres.

El conferenciant i formador Viktor Küppers i el reconegut consultor d’innovació empresarial Alfons Cornella aportaran el seu coneixement i les empreses maresmenques Pixelon, Cerveses Synera i Amedia explicaran com han transformat una idea en negoci. Pixelon, de Mataró, es dedica a l’animació en 3D; Cerveses Synera, d’Arenys de Mar, s’està fent un forat en el mercat de els cerveses artesanes i Amedia, de Pineda de Mar, es dedica als audiovisuals i farà una demostració de gravacions amb dron. Fanatix Urban Dance, constituits com a cooperativa en Canet de Mar, clouran el Fòrum amb una demostració de dansa i cultura urbana.

El president del Consell Comarcal del Maresme, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, i el Director del Programa Catalunya Emprèn de la Generalitat, Pere Condom, seran els encarregats d’obrir el IV Fòrum de Joves Emprenedors del Maresme.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics