43 tallers promocionaran conductes saludables a les escoles

Escola Les Ferreries
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email


Alumnes de les escoles i de l’institut faran xerrades sobre diversos relacionats amb la salut. Els tallers els ha impulsat l’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de Palafolls en coordinació amb els centres educatius i la Diputació de Barcelona, que ha concedit fins a 43 tallers a les escoles del municipi. Es tracta d’activitats amb finalitat educativa centrats en la nutrició, sexualitat, consum de tabac i alcohol i autoprotecció.

Es tracta de diverses jornades per conscienciar sobre conductes saludables. En el cas dels alumnes de  6è de les dues escoles rebran formació sobre higiene postural, que en el cas dels de Mas Prats, també hi participaran no només els de 6è sinó també els alumnes de 5è.

Els nens i nenes d’entre 11 i 12 anys de 6è de Les Ferreries també participaran en un taller preventiu sobre el consum de tabac. Els de 3r i 4t del mateix centre faran tallers sobre alimentació saludable i hàbits d’higiene i els de 1r i 2n participaran en una formació bàsica sobre la protecció solar.

Però no només se’n beneficiarà l’alumnat, sinó que el  professorat de les Ferreries també participarà en un curs sobre autoprotecció, suport vital i la utilització dels desfibril·ladors portàtils.

Els estudiants de l’Institut també seran beneficiaris d’alguns dels 43 tallers programats. Aquí se centraran en tallers de sexualitat i afectivitat pels joves de 2n d’ESO i pels més grans, els de 4t, rebran formació en autodefensa i suport vital.

La formació està subvencionada per la Diputació i s’ofereix als municipis de fins a 20.000 habitants, pel que Palafolls se n’ha pogut beneficiar. Els cursos es faran progressivament en els centres educatius.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics