El MiD exposa 40 pintures d’avis del Casal

Esposició "Grans Pintures" al MiD
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El dimarts passat l’exposició de pintura i fotografia, sota el títol “Mirall”, que s’ha pogut visitar durant tot el gener ha deixat pas a la segona exposició de l’any.

Des del divendres passat fins el 17 de març es podrà visitar la mostra “Grans Pintures”. Es tracta d’un recull de 39 quadres d’oli sobre tela pintats per uns 8 usuaris del Casal d’Avis.

Així, són uns 8 avis els que exposen les seves obres durant un mes a la sala del MiD. Les pintures transporten al visitant a París, Venècia i Manhattan o, sense anar tant lluny, permet submergir-se en els encants del gironès.

Visitar l’exposició és gratuït, els dies laborables i des de les 8.30h fins les 21h.Pintar pot ser utilitzat per la gent gran com una manera de teràpia i permet la relaxació i també estimular i exercitar les capacitats cognitives.“Grans pintures” ocupa el lloc que durant el gener l’havia omplert l’exposició “Mirall”, amb pintures de natura hiperdimensionada de l’artista Rosa Vallespí i fotografies d’autoretrats de Tresa Garcia inspirats en aquests quadres. Les 8 teles acríliques ja s’han retirat per ocupar la sala amb gairebé els 40 quadres dels avis del Casal que mostraran els seus dots artístics i creatius fins a mitjans de març.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics