URGENT

El “Fora Estocs” aconsegueix 5 mil euros per la Fundació  

Compartiu aquesta història

 

El Molí d’en Puigvert ha celebrat aquest divendres passat el segon “Fora Estocs”, la fira solidària que posa a la venta diversos productes amb la finalitat d’aconseguir fons per la fundació privada sense ànim de lucre que treballa per la inserció laboral de persones amb trastorns mentals. Era la segona edició, amb la que s’han aconseguit 5 mil euros i s’hi van passejar unes 1.500 persones. S’havien introduït canvis en l’organització com ara en la disposició per evitar aglomeracions, tot i això, a les 10 del matí es va haver de permetre l’entrada de forma esglaonada per la quantitat de persones. Són declaracions de Miguel Àngel Ruiz, gerent de la Fundació Molí d’en Puigvert.

L’organització ho qualifica d’èxit i, segons les seves dades, s’ha aconseguit al voltant de 5 mil euros que s’invertiran en el projecte “Cosir & Estrenar”, on hi treballen uns 5 usuaris. Mantenen que tenint en compte l’èxit dels dos “Fora Estocs” no descarten una tercera fira. Encara no hi ha dates tancades, però una possible època seria d’aquí uns mesos a les portes de l’estiu.

En la segona edició havien ampliat els productes a la venta. A més de roba també s’han pogut comprar mobles i articles de decoració, a més de quadres pintats pels mateixos usuaris, alguns a la venta i d’altres només en exposició.  Els productes de roba que es van posar a la venta eren estocs que cedeixen els fabricants i que no s’havien pogut vendre dins el programa “Cosir & Estrenar”. D’aquesta manera se li intenta donar sortida. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics