URGENT

C’s intentarà recompondre el partit amb una assemblea local

Compartiu aquesta història

La coordinació del Maresme manté que l’expulsió del regidor Martí Victòria és definitiva. Victòria era també el coordinar de C’s al municipi, pel que ara el partit haurà de buscar un nou lideratge.

Segons assegura el coordinador de Ciutadans al Maresme, Lluís Tejedor, el procés per escollir el nou coordinador serà “democràtic i transparent”. Així, convocaran una assemblea local amb la militància del municipi d’on en sortirà el nou coordinador o coordinadora.

Tejedor manté que el procés començarà en breus, tot i això no hi ha cap data tancada ni assegura que soni cap nom ara per ara. La formació va expulsar a Victòria al gener després que tirés endavant l’entrada al govern i el pacte amb el PSC sense l’autorització del partit. Victòria va presentar al·legacions a la resolució de l’expedient, però Tejedor ha ratificat l’expulsió i manté que és ferma.

L’Ajuntament s’ha quedat, doncs, sense representació de la formació d’Albert Rivera  i ara la militància haurà de tornar a votar l’executiva de Palafolls. Tejedor, però, lamenta que els votants del partit al municipi ara no comptin amb les sigles dins el ple. A més, assegura que Victòria s’havia compromès a deixar l’acta de regidor si  en algun moment abandonava la formació.

C’s recorda doncs que si Victòria és a l’Ajuntament és gràcies als votants del partit del que ara ja no forma part. Ara els militants que vulguin erigir-se com a coordinador del partit a Palafolls s’hauran de presentar a l’assemblea i seran els militants els que determinaran el nou lideratge.

Llista de C’s a les eleccions municipals del 2015

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics