Les escoles i la llar d’infants s’uneixen per les consignes de Carnestoltes

Moment de la Rua de Carnaval 2016 a PLF
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Carnaval a PLF del 2014. Youtube
Carnaval a PLF del 2014. Youtube

Els dos centres escolars del municipi i la llar d’infants celebren durant tota la setmana el Carnaval, una celebració que culminarà aquest divendres amb rua de Carnestoltes dels alumnes de Palafolls de cada centre per separat.

L’Escola Mas Prats, les Ferreries i la Llar d’Infants desfilaran en diferents horaris per motius logístics, però pel que sí que s’han coordinat és per les consignes del Rei  Carnestoltes. Van començar ahir i durant cada dia de la setmana els nens i nenes han d’anar a classe amb alguna peculiaritat: portar els mitjons desparellats, anar a classe amb pijama o pintar-se la cara són algunes de les consignes d’aquest any que ha ideat la Llar d’Infants. Aquesta és una novetat d’enguany i podria ser la primera pedra per coordinar-se en un futur per fer una rua conjunta. Ho explica la Rebeca Gómez, directora de l’escola Mas Prats, on els alumnes han treballat per classes per fer-se cada grup la seva pròpia disfressa.

La quantitat d’alumnes de cada centre, però, dificulta poder fer la rua tots junts, ja que suposaria més de mil nens i nenes tots de cop als carrers del municipi. Ho explica la Núria Vidal, cap d’estudis de les Ferreries.

La rua de Les Ferreries serà a partir de les 3 de la tarda, els alumnes es disfressaran del que vulguin, però els professors sí que en faran una de conjunta.

Els primers en sortir seran els més petits, els de la Llar d’Infants, que ho faran a primera hora, a les 9, els seguiran els de Mas Prats el divendres a dos quarts d’onze i més tard, a partir de les 3 de la tarda els alumnes de Les Ferreries.

El Carnestoltes de Palafolls, però, es farà d’aquí dues setmanes, com és habitual més tard que en altres municipis, per evitar solapar-se. Així, serà el dissabte 4 de març i les inscripcions per les entitats es tanquen el dilluns vinent.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics