URGENT

ERC vol un estudi de la línia L5

Compartiu aquesta història
Francesc Alemany,regidor d'ERC a l'Ajuntament de Palafolls. RP
Francesc Alemany,regidor d’ERC a l’Ajuntament de Palafolls. RP

La línia urbana que uneix els barris de Palafolls amb el centre es manté durant tot aquest any. Els horaris i el recorregut està estretament lligat amb els tempos de les escoles i l’Institut, ja que s’ha considerat que en són els principals usuaris en potència. Així, els dies no lectius, no hi ha servei de bus.

El grup municipal d’ERC apunta que seria necessari un estudi que determinés els potencials usuaris així com també els horaris, per tal que les jornades en què els nens i nenes no tenen classe també hi pogués haver servei de transport, o si més no, que l’estudi servís per donar una solució als veïns de les urbanitzacions que necessiten desplaçar-se. Són declaracions de Francesc Alemany,  portaveu d’ERC a l’Ajuntament.

Esquerra apunta que la línia de transport  és una aposta arriscada, pel poc costum a utilitzar el transport públic, però es remeten a les dades del consistori que asseguren que s’han doblat els usuaris fins a uns 20 diaris. Tot i això reclamen una aposta decidida.

Com a solució per tal que hi hagi servei diari, apunten que podria ser un sistema mixt en què es combinés el bus però també un servei de taxi a un preu econòmic que  permetés la connexió amb el centre, això, però, ho hauria de determinar l’estudi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics