Una seixantena de persones es beneficien dels cursos de seguretat alimentària de Malgrat

Benvinguda als alumnes del curs de manipulació d'aliments de Malgrat. Aj. Malgrat
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Benvinguda als alumnes del curs de manipulació d'aliments de Malgrat. Aj. Malgrat
Benvinguda als alumnes del curs de manipulació d’aliments de Malgrat. Aj. Malgrat

Avui han començat els cursos de manipulador d’aliments i al·lèrgens alimentaris, que ha començat avui. En total hi participen 64 persones repartides en dos torns pel de manipulador i dos més pel d’al·lèrgens.

L’objectiu dels cursos, apunta l’Ajuntament malgratenc, és d’una banda ampliar als coneixements dels que ja treballen en el sector alimentari manipulant menjar i de l’altra potenciar la formació de persones aturades per ampliar el ventall professional i millorar el currículum.

La majoria de participants són dones. Al de manipulador d’aliments n’hi ha 22 i 10 homes, i al d’al·lèrgens 25 dones i 7 homes. Gran part dels assistents a la formació es troben a l’atur i conten amb experiència laboral en el sector de l’hostaleria i el comerç alimentari.

Les places pel curs, apunta l’ajuntament, estaven limitades a 64 persones, pel que 20 se n’han quedat fora. En total 84 havien fet la preinscripció. La formació en seguretat alimentària permet garantir la manipulació del menjar amb garanties i la seguretat del consumidor.

La Regidoria d’Inserció Laboral organitza també de cara al mes de març un curs per operador de piscines i el termini s’obrirà el dimarts que ve. Aquesta formació es dirigeix sobretot a treballadors en actiu i operadors de manteniment de piscines. El curs es farà el 17 i 24 de març.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics