Bermán oficialitzarà demà el seu destí polític

Bermán durant l'entrevista a RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Óscar Bermán, regidor no adscrit de PLF.
Óscar Bermán, regidor no adscrit de PLF.

L’ara regidor no adscrit, Óscar Bermán, donarà a conèixer el seu futur polític demà al vespre en un acte obert al públic. Havia militat al PP durant més de 20 anys i fa cosa d’un mes va estripar el carnet de partit, una decisió que va causar un efecte dominó a la resta de militants de Palafolls, ja que des d’aleshores la cúpula local s’ha desintegrat i han cadascun dels membres s’han donat de baixa.

L’acte de demà serà al MiD a les 20.30, i serà on Bermán donarà a conèixer cap on encamina el seu futur polític. Amb anterioritat s’havia apuntat que podria aixoplugar-se sota les sigles del partit d’ultra dretes Soluciona-Trump, liderat per Armando Robles, que també és director del digital Alerta Digital i on presenta el programa La Ratonera. Robles serà també present en l’acte.

Bermán detallarà també els motius pels quals ha abandonat els populars. Algunes de les raons ja les va exposar en una carta oberta dirigida als veïns de Palafolls i on exposava el malestar intern, la manca de suport i divergències en l’evolució ideològica dels populars.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics