Detenen un lladre a Lloret que robava cablejat en una casa

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

mossos-mjgSegons han informat avui els Mossos d’Esquadra, el diumenge passat van detenir un home de 28 anys de nacionalitat espanyola, que estava robant cablejat en una casa de Lloret de Mar. L’anècdota és que el lladre es va veure sorprès pels Mossos mentre robava a la casa i en un intent de despistar els agents es va fer passar pel propietari de l’immoble.

Una patrulla havia rebut l’alerta d’un possible robatori.  Es van presentar al lloc, una casa nova sense mobles a dins i amb el pany forçat. El lladre els va obrir la porta com si res, fent-se passar pel propietari. Quan els agents li van demanar la documentació, amb l’excusa que se l’havia deixada a dins, va tornar a entrar a l’habitatge i va provar de fugir pel balcó. Els mossos el van atrapar i se’l van endur per un delicte contra el patrimoni.

El robatori es va produir diumenge passat  cap a quarts de sis de la tarda. El lladre era a dins arrencant el cablejat de la instal·lació elèctrica. el presumpte autor del robatori havia entrata  l’habitatge aprofitant que era de nova construcció, però que encara no hi vivia ningú.

No comptava amb què l’havien vist i que els Mossos s’hi presentessin, que quan hi van arribar es van adonar que la porta estava tancada per dins però el pany havia sigut forçat.

Va ser el mateix lladre el que els va obrir, fent com si res. Al lladre, però, no li va sortir gaire bé la jugada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics