Dos anys més de “vela accessible” per persones amb discapacitat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

El Club Vela de Blanes i la Fundació Aspronis han signat el quart conveni per la pràctica de vela accessible. És el quart compromís que uneix les dues entitats i que fa possible la inclusió esportiva d’una disciplina minoritària en l’àmbit de la discapacitat.

Se’n beneficiaran set esportistes que gràcies a la signatura del conveni podran continuar la pràctica de la vella accessible a les aigües marítimes de Blanes.

El conveni té validesa per a dos anys i que comptarà amb sessions formatives teòriques de navegació i pràctiques a l’aigua. Les sessions de formació es duen terme al llarg de l’any amb una aturada els mesos de juliol i agost i als d’hivern amb més fred, ja que l’activitat està subjecte a condicions meteorològiques.

La nova temporada començarà el proper mes de març i el Club Vela de Blanes proporcionarà l’embarcació i dos entrenadors especialitzats a qui també se sumarà un monitor d’ASPRONIS.

La fundació manté que l’activitat és per les persones amb discapacitat un estímul important que permet treballar en la línia integradora. Practicar aquest esport nàutic i estar en contacte amb el mar ha marcat, asseguren, un punt d’inflexió, a la vida d’aquelles persones incapaces de valdre’s per elles mateixes per alguna minusvalia.

Els esportistes del Club Esportiu El Vilar ha aconseguit l’or olímpic als XX Jocs Special Olympics de Vilanova i la Geltrú del 2013 o el segon lloc als Special Calella-Barcelona 2014, entre d’altres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics